Львіський осередок Національного Альянсу
Головна | | Мій профіль | Регистрация| Вихід | Вход
Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 36
 
  Головна» Архів новин
У «ЗІК» зателефонував анонім і розповів про розцінки спецоперації ДАІ «Порядок на дорогах». З огляду на суспільний резонанс цього явища, «ЗІК» вирішив оприлюднити цю інформацію.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/02/06/124836
Переглядів: 971 | Дата: 06.02.2008 | Комментарі (0)

Львів загубився у минулому. Якщо в інших регіонах України фінансові суперечки нині намагаються вирішувати не кулями, а силою юридичних «гачків» та судових рішень, тобто рейдерськими атаками, то у Західній Україні продовжують стріляти.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/02/05/124654
Переглядів: 828 | Дата: 06.02.2008 | Комментарі (0)

Детальна інформація і запис( він необовязковий можна прото прийти) знаходиться на сайтах:
 
 
Переглядів: 824 | Дата: 30.01.2008 | Комментарі (0)

Вже другий рік підряд У Львові проводиться симпозіум Льодової скульптури, учасники -- Старух Петро
                  Старух Гордій
                  Юрко Мисько
                  Люда Мисько
                  Даша Альошкіна
                  Орест Дзиндра
                  Тарас Бенях
              Олег Капустяк
              Мирослав Дедишин( а я Андрій допомагаю  :-))))  )
 
Переглядів: 888 | Дата: 26.01.2008 | Комментарі (0)

"Ми зробили у Києві фестиваль "Наше Різдво", аби колядувала вся Україна, а не лише Західна. Планується, що цей фестиваль стане щорічним, він складатиметься із головного шоу і низки сольних концертів його учасників. Ймовірно, що "Наше Різдво" буде гастролюючим фестивалем", - зазначив сьогодні, 18 січня, на інтерактивній прес-конференції лідер гурту "Плач Єремії", автор ідеї фестивалю "Наше Різдво" Тарас Чубай.

Фестиваль "Наше Різдво" відбувся вперше 10 та 11 січня цього року. У ньому взяли участь Тарас Чубай і "Плач Єремії", "Піккардійська Терція", оркестр "Віртуози Львова" (перший день), хорова капела "Дударик" (другий день), Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, "Тартак", "Мертвий Півень". Спеціальний гість - гітарист світової слави Ал Ді Міола, який виконував інструментальні композиції з відомим українським бандуристом Романом Гриньківим.

Довiдка ZAXID.NET

 

"Наше Різдво" — новий мистецький проект, що відбувся за підтримки Президента України (ідея належить лідеру рок-гурту "Плач Єремії" Тарасу Чубаю, а втілення —режисеру Михайлу Крупієвському). У 1999 році під девізом "Ми — українці, це — наші традиції" за участю Чубая вийшов альбом "Наше Різдво". < ... читати далі >>

Переглядів: 825 | Дата: 21.01.2008 | Комментарі (0)

Минулого року на даху приміщення приватної майстерні у Самборі компанія МТС розпочала монтаж базової станції системи мобільного зв’язку. Жителі багатоповерхівок з вулиць І.Франка та Грушевського, що розташовані неподалік, почали протестувати проти спорудження вежі.

Депутат міськради Ігор Зубрицький зібрав 500 підписів мешканців проти встановлення вежі. Виявилося, що міська влада дозволу на встановлення вежі не давала. Зв’язківці встановлювали вежу на підставі документів, виданих обласними службами та договором із власником приміщення.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, коли вежу змонтували і вона запрацювала, самбірчани почали скаржитися на погану роботу телевізорів та на ймовірну шкоду здоров’ю.

Позаяк Самбірський міськвиконком дозволу на встановлення вежі не давав, то сесія міськради вирішила, що її необхідно демонтувати до 1 лютого. Крім цього, депутати затвердили договір, згідно з яким у м ... читати далі >>

Переглядів: 800 | Дата: 21.01.2008 | Комментарі (0)

Гідрологічні автоматичні пости, які стежитимуть за якісними та кількісними змінами у складі води, встановлять в цьому році на території Буковини на річках Дністер, Прут та Сірет. Кожний такий пост автоматично, через супутниковий зв’язок в режимі он-лайн, передаватиме на спеціальні комп’ютери-приймачі, встановлені на українській та румунській території, показники рівнів води, інформацію щодо її якості тощо. Про це 18 січня ЗІКу повідомив головний інженер Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів Валерій Боровець.

 

 

Вхідний гідрологічний автоматичний пост на Пруті планується встановити у Неполоківцях, а вихідний - на кордоні України та Молдови. Ще по одному такому посту - за Сторожинцем та у Тереблече. Фахівці переконані, що запровадження таких постів дозволить оперативно реагувати на незаплановані викиди сторонніх речовин - нафти, отрутохімікатів - у воду, що, своєю чергою, дозволить убезпечити людей від споживання небезпечної для їх здоров’я води. Нова система також дозволить заздалегідь готуватися до паводків та уникати їх негативних наслідків.

 

Чернівецькі чиновники переконані, що витрати на встановлення гі ... читати далі >>

Переглядів: 832 | Дата: 21.01.2008 | Комментарі (0)

Лист Українських націоналістів до Російської авторитарної влади:

Ви-біснуваті внуки гаспида Сталіна, безпородні вічно гавкаючі шарікови московитські, племінники роду Бахуса, недобитки Юнонової тітки. Яке ваше діло до наших справ? Своє "обеспокоение" залиште при собі і не виносьте свій сором на люди. Ми у вас в холопах по добрій волі не ходили і ходити не будем, а били вас і будем бити по наглому носі щоб завидні очі вам позавертались. Не будете синів християнських та українських під собою мати! Зустрінемо вас хлібом, яким нагодуєм відрубані голови ваші, сіллю, якою посипем рани від наших куль і шабель, й ласкаво запросим до нашої землі кров вашу поганську. Хай нема зараз можливості ваше царство чортівське, а в народі пекло і ярмо московитське, зруйнувати, та духу це зробити не забракне. І ще не було так, щоб в дідька вашого престольного цілі пальці та руки зостались, як їх до України простягав.

Яка в біса спільна історія в ката та його жертви? Недолюди пожерли наших дітей, братів сестер, батьків, дідів тепер ще й освятити ці вчинки вимагають. Не бувати цьому. Набачились ми вашої дружби, коли холод не холод і голод не голод, а холодомор і голодомор; коли індустріалізація не індустріалізація, а технічне рабство; коли порядок не порядок, а сваволя ваша.
< ... читати далі >>

Переглядів: 959 | Дата: 24.12.2007 | Комментарі (4)

« 1 2
 
 
Слава Україні,
гість!
Календар Новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024