Львіський осередок Національного Альянсу
Головна | | Мій профіль | Регистрация| Вихід | Вход
Меню сайту
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 36
 
  Головна» 2008 » Лютий » 12 » У Львові на вул. Костюшка вибухнув газ
У Львові на вул. Костюшка вибухнув газ
23:24
За попередніми даними, у Львові на вул. Костюшка, 14 вибухнув газ. Частину будинку зруйновано. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомив кореспондент ЗІКу.
Попередня експертиза виключила можливість використання вибухових речовин на Костюшка, 14 у Львові, де внаслідок вибуху було зруйновано будинок. Головною ж версією трагедії залишається газ. Утім, через день-два будуть остаточні висновки. Про це 9 лютого заявив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний у Львові під час розмови із віце-прем’єр-міністром Іваном Васюником.
Правоохоронці також повідомили, що триває розслідування, вилучається вся первинна документація щодо функціонування газового обладнання, щодо конструкційних робіт в приміщеннях на Костюшка, 14. Крім цього, проводяться допити осіб, причетних до функціонування офісних приміщень, всіх потерпілих з приводу обставин, що мали місце до моменту вибуху і під час вибуху. Отож, кілька разів в день збирається слідчо-оперативна група для координації дій. Оскільки існує три робочі версії причин вибуху, слідчі поділені на відповідні групи, котрі детально відпрацьовують кожну з них.
У понеділок, 11 лютого, мають бути завершені усі роботи з вивезення будівельного сміття з Костюшка, 14 у Львові де стався вибух газу. Отже, об’єкт буде готовий до проведення будівельних робіт. Про це 9 лютого заявив перший заступник голови Львівської ОДА, керівник об’єднаного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Валерій П’ятак у Львові під час розмови із віце-прем’єр-міністром Іваном Васюником.

У понеділок, 11 лютого, також буде завершена підготовка матеріалів про обсяг збитків для подання у Кабмін. Наступного дня вся документація надійде на погодження уряду.

Переглядів: 1276 | Добавив: Valar
Всого Коментарів: 0
 
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
 
Слава Україні,
гість!
Календар новин
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024